Ett nytt sätt att förvalta

När drömmen om ett nyproducerat boende ska realiseras till verklighet
Hur föddes idén till ett nytt förvaltningsbolag?
Vi som startar Hemmavid vill vända på bilden av att förvaltning är ”ett nödvändigt ont” till att alla involverade ska känna stolthet över boendet samtidigt som vi optimerar fastigheternas värdetillväxt och hållbarhet. Vi utvecklar nu en modern fastighetsförvaltning med förankring i vardagen och med konsumenten i fokus som aldrig förr.
Vår vision är att utveckla ett modernt förvaltningsbolag där basen i förvaltningsutbudet ska erbjuda alla parter en noga utvald servicenivå genom proaktivitet och nytänkande och med digitalisering som en viktig ingrediens.
För oss är det viktigaste ett personligt engagemang eftersom det går hand i hand med nöjdheten hos konsumenten. Genom noga utvalda samarbetspartners utvecklar vi kringtjänster som behövs i ett boende för att underlätta i vardagen såsom t ex hushållsnära tjänster. Allt för att uppnå en helhetskänsla för de boende både vad gäller service, kvalitet och hållbarhet!

”Hemmavid vill utmana och tänka nytt utifrån tidigare förvaltningsmetoder. Modet att pröva nya vägar tillsammans med konsumenterna är drivkraften bakom företaget!”

Hör gärna av dig om du/ni önskar ha ett personligt eller virtuellt möte för en närmare presentation och frågestund med vår VD Eva Andersson Ericson

Denna webbplatsen använder cookies