Total förvaltning

Modern förvaltning med kunskap, personlighet och nytänkande.
Vi ger dig helheten med skräddarsydda lösningar till såväl fastighetsägare som BRF.

Vi sköter om hela din fastighet genom att erbjuda en skräddarsydd lösning!

Du får en bekymmersfri vardag och som fastighets- ägare/styrelseledamot tillser vi att du kan sova gott om natten då vi har full koll över alla lagar och regler.

Du får även det lilla extra inom skötsel som tillför fastigheten och ditt område ökad trivsel. Vi håller rent och snyggt både inom – och utomhus, tillhandahåller kommunikationsverktyg för boende och medlemmar, fixar säsongsplanteringar och bjussar på goda råd!

Erfarenhet
Med många års erfarenhet av fastighetsförvaltning agerar vi även rådgivare till fastighetsägare och har även expertis inom komplexa och tekniskt avancerade hus. Vårt största fokus är att skapa en bekymmersfri förvaltning genom att erbjuda totalförvaltning eller delar inom ekonomisk, administrativ och teknisk förvaltning inkl fastighetsskötsel, lokalvård och utemiljö.
Moderna arbetssätt
För att klara våra uppdrag med rätt kvalitet jobbar vi med fasta rutiner och tydliga flöden. Vi minimerar resursslöseri och bilåkande till och från fastigheterna genom att planera och digitalisera tillsyn och skötsel. Som ett led i vår utveckling 3D-skannar vi utvalda delar av fastigheten såsom entréer, källarförråd och undercentraler för att kunna arbeta mer effektivt och leverera tjänsteutförandet med hög kvalitet och kundnöjdhet.

Nyfiken på Hemmavid?

Hör gärna av dig till oss. Oavsett storlek på din fastighet eller BRF ser vi fram emot att dela insikter i modern förvaltning. 

Hemmavid Sverige AB
08-660 80 00

Box 44 061
100 73 Stockholm

Besöksadress:
Artillerigatan 55 i Stockholm

Denna webbplatsen använder cookies