Digital fastighet

Vi på Hemmavid 3D-skannar alla våra fastigheter och lägenheter för en effektivare och smidigare förvaltning.
Nyproduktion
Vid nybyggnad skannas alla lägenheter inför inflyttning så att man får god tid att granska eventuella fel inför byggbolagets slutbesiktning. Efter slutbesiktning 3D-Skannas lägenheterna ytterligare en gång där garantifelen märks ut i förväg vilket underlättar för byggentreprenören och den boende.
Uthyrning
I samband med uthyrningen erbjuder vi 3D-Skanningen som visningsmaterial av lägenheterna. Det ger potentiella hyresgäster en känsla över att redan varit på plats i lägenheten. De kan i lugn och ro klicka sig runt i skanningen samtidigt som de har möjligheten att mäta lägenheten och ta del av värdefull information i form av ”tags” i form av produktblad och materialval.
Kundservice
Alla installationer i lägenheterna som spis, kyl och frys har sina egna produktblad integrerade i den skannade versionen, vilket underlättar för felanmälan att ge rätt information när något går sönder. Produktbladen underlättar för våra leverantörer som får rätt information från början i ärendet och minskar risken för bomkörningar.
Onboarding
De nya hyresgästerna behöver inte komma in till vårt kontor för att hämta ut sina nycklar utan får en kod skickad med instruktioner om hur och var de ska hämta ut sina nycklar i en nyckelbox i trapphuset. För att hyresgästerna inte ska behöva känna sig oroliga att inte få tag i nyckeln, skickar vi en 3D-Skanning av trapphuset och nyckelboxen ett par veckor före inflyttning. Då får de en känsla av att redan varit på plats.
Besiktningar

Under avflyttningsbesiktningar 3D-skannar vi lägenheten för att få en helhetsbild över skicket på lägenheten och eventuella skador. 3D-skanningen läggs senare in i ett digitalt besiktningsprotokoll som skickas tillbaka till den avflyttande hyresgästen med markerade ”tags” som visar vad som behövs åtgärdas.

Nyfiken på Hemmavid?

Hör gärna av dig till oss. Oavsett storlek på din fastighet eller BRF ser vi fram emot att dela insikter i modern förvaltning. 

Hemmavid Sverige AB
08-660 80 00

Box 44 061
100 73 Stockholm

Besöksadress:
Artillerigatan 55 i Stockholm

Denna webbplatsen använder cookies