Våra tjänster

Modern förvaltning med kunskap, personlighet och nytänkande.
Vi ger dig helheten med skräddarsydda lösningar till såväl fastighetsägare som BRF.

Utemiljö

Hemmavid satsar extra mycket på utemiljön och de gemensamma nämnarna i våra fastigheter. Vi tror på att detta förstärker identiteten för hela området utan även människors välmående.

Kundtjänst

Vår kundtjänst är en central del av vår organisation. Vi strävar efter en effektiv förvaltning med digitala system som skapar hög kundnytta.

Myndighetskrav

Vi vet vad myndigheterna kräver av en fastighetsägare och Brf. Vi hjälper till att följa dessa krav och har en kontinuerlig kontakt med våra kunder genom vägen.

Energicertifiering

Energieffektiva fastigheter är framtidens fastigheter. Vi hjälper dig på vägen med energieffektivisering och certifiering.

Rådgivning

Vi agerar gärna rådgivare till både fastighetsägare och styrelser. Vi arbetar alltid för att höja attraktionsvärdet på fastigheten och med hållbarhetsperspektivet som bas.

Digitalisering

Digitalisering ligger i vårt DNA och genomsyrar hela företaget, allt från våra fastighetsskötare till vår kundtjänst.

Laddboxar

För att skapa ett hållbart samhälle måste alla ta sitt ansvar. Vi hjälper våra kunder med en projektplan för att ta fram laddboxar till sina fastigheter.

Smarta lås

Vi har en bred kompetens om att hantera och administrera olika smarta lås för att underlätta boendens vardag.

Nyfiken på Hemmavid?

Hör gärna av dig till oss. Oavsett storlek på din fastighet eller BRF ser vi fram emot att dela insikter i modern förvaltning. 

Hemmavid Sverige AB
08-660 80 00

Box 44 061
100 73 Stockholm

Besöksadress:
Artillerigatan 55 i Stockholm

Denna webbplatsen använder cookies