Referenser

Läs om hur våra kunder arbetar med oss på Hemmavid för modern förvaltning med kunskap, personlighet och nytänkande.

Åsnen 2
hemmavid-canvas

I Årsta hittar du den vackra och nytänkande fastigheten Åsnen 2, som ligger precis vid Vättersberget. En gång i tiden var byggnaden en verkstadslokal som man på senare tid byggt om till skola, matvaruaffär och garage

Åsnen 4
hemmavid-canvas
För dig som studerar är Åsnen 4 i Årsta en mycket attraktiv plats att bo med hela 94 studentlägenheter i olika storlekar. Fastigheten färdigställdes och invigdes 2017.
Tabellen
hemmavid-canvas
I Sollentuna finner du vår fastighet Tabellen som är en relativt nyproducerad byggnad för dig som studerar och samtidigt vill ha närhet till kommunikation, Malmparken och Sollentuna centrum. I byggnaden finns det 156 olika lägenheter, 1 rok och 2 rok, i olika storlekar.
BRF Stadsporten
tmrw.vera_.nacka_.corner.copyright.tmrw_.se_-1
Stora Nygatan 10 – 12, Gåsgränd 8
hemmavid-canvas
Sturegatan 34
hemmavid-canvas
Linnégatan 33-35, Jungfrugatan 16
hemmavid-canvas
Karlavägen 64, Artillerigatan 55
hemmavid-canvas
Linnégatan 81
hemmavid-canvas
Sturegatan 50, Östermalmsgatan 56
hemmavid-canvas
Sturegatan 36 A -C
hemmavid-canvas
Sibyllegatan 28, Kommendörsgatan 23
hemmavid-canvas
Luntmakargatan 66
hemmavid-canvas
Luntmakargatan 14 – 16
hemmavid-canvas

Kommande

Hillebarden
hillebarden
Intill Älvsjö station, på en lummig bakgata, ska Storstaden Bostad uppföra 31 modernt designade bostäder med en boendeupplevelse utöver det vanliga. Hemmavid kommer i samband med inflyttningen bli fastighetens förvaltare
Kavelbron
kavelbron
Intill Älvsjö centrum, i bästa kommunikationsläge, på en lummig bakgata, ska Storstaden Bostad uppföra ca 65 kvalitativa bostäder som förenar Älvsjös villabebyggelse med stadens större skala ett stenkast bort. Hemmavid kommer i samband med inflyttningen bli fastighetens förvaltare.
Veddesta
veddesta
Intill Stockholmsregionens nya kollektivtrafiknod, som binder samman Stockholm och Mälardalen, ska Storstaden Bostad uppföra 85 nya bostadsrätter. Med lekfulla material och former är ambitionen att skapa ett område som människor tycker om och trivs att vistas i. Hemmavid kommer i samband med inflyttningen bli fastighetens förvaltare.
Ekpalatset
ekpalatset
I nya Mälaräng (på gränsen mellan Mälarhöjden och Bredäng) ska 100 genomtänkta och flexibla lägenheter uppföras av Storstaden Bostad. Planlösningar i världsklass, förenat med smarta funktioner och material, kommer ge boende en trygg och bekväm vardag. Hemmavid kommer i samband med inflyttningen bli fastighetens förvaltare.
Hälsolunden
hemmavid-canvas
I centralt kommunikationsläge på Lidingö, ska Storstaden Bostad uppföra en liten grön stadsdel med en bebyggelse som bjuder in i stället för att sluta sig mot sin omgivning. Höga boendekvaliteter skapas med omsorgsfulla detaljer och klassiska proportioner. Det här ska bli en småskalig plats med grönska, punchverandor och stadsradhus med förutsättningar för vistelse, hälsa och bra kopplingar till omkringliggande områden och parker. Hemmavid kommer i samband med inflyttningen bli fastighetensförvaltare.
Årstafältet
61baf1f5202c4563841144a3_arsta-etapp-3
På Årstafältet i Stockholm ska Storstaden Bostad uppföra ca 100 lägenheter. Årstafältet är en av Stockholm Stads stora satsningar och området kommer genomgå en totaltförvandling de närmsta åren. Här ska livskvalitet få det primära fokuset. Hemmavid kommer i samband med inflyttningen bli fastighetensförvaltare.
Arninge Stad
hemmavid-canvas
Vi deltar i stadsutvecklingsarbetet och strukturplanen i samarbete med Täby Kommun och Vasatornet AB för bebyggelse av Arninge Stad vid det nya trafiknavet norr om Stockholm. Bebyggelsen inkluderar allt från stadskvarter till radhus, butiksstråk, förskolor och äldreboende. Ca 100 000 BTA kvm.
Barkaby Veddesta
61baf542626fcc857711f9a7_veddesta
Barkaby står inför en stor förändring med ny trafiknod och utvecklandet av en dynamisk och livfull stadsmiljö. Med Storstaden Fastigheter investerar vi i 85 lägenheter, 400 kvm kommersiella lokaler och en förskola i ett kvarter om 9500 kvm BTA. Kvarteret kommer att präglas av klassiska proportioner men samtida och lekfulla material. Kvarteret beräknas vara uppfört 2026.
Sköntorpsvägen, Årsta
master plan of urban landscape design or urban architecture drawing with drawing tools , color markers, scale rulers on the table, selective focus
I anslutning till Fortis befintliga fastigheter planeras två nya hus som gestaltas i enlighet med tidigare bebyggelse för att smälta in i den befintliga miljön och ge ännu mer liv och rörelse åt området.
Skarpnäck, Skärgårdsskogen
hemmavid-canvas
I Skärgårdsskogens natur ska ett nytt område växa fram. Storstaden Bostad ska här, med utgångspunkt i skärdgård, platsens tillgångar och dess historia, skapa intressanta och trygga bostäder som tar vara på naturen och variationen. Här kommer lägenheter om 1 RoK utvecklas med större lägenheter och stadsradhus. Hemmavid kommer i samband med inflyttningen bli fastighetensförvaltare.
Uppsala Nyby
61b9c9ef093d75bdcc9655fd_NyBy
År 2050 är Uppsala en femkärnig stad, uppbyggd kring noder och stråk. Centrum kompletteras med fyra stadsnoder där bostäder blandas med arbetsplatser, service och parker. Längst ett av de planerade livfulla stadsstråken som binder ihop noderna bygger GreenDoor med Fortis som delägare åtta friliggande byggnader i varierande typer, höjder och utbredning för att skapa en kontrastrik och dynamisk miljö.
Sätra Centrum
61baf0c8b0df1273401728c0_Sätra
Att vara en del i förverkligandet av en långsiktig vision är ett ansvarsfullt åtagande. Fortis är engagerade i stadstutvecklingsprojektet Fokus Skärholmen där över 4000 bostäder skapas med ett tydligt fokus på social hållbarhet. Vi bidrar med vår kompetens inom detaljplanering med ambitionen att skapa en trygg och inkluderande miljö.
MODERN FASTIGHETSFÖRVALTNING
Anita och Fredrik_utanför lgh
tmrw.vera_.nacka_.corner.copyright.tmrw_.se_-1
Mer än fastighetsförvaltning. Boendet att längta hem till. Föreningar som kan luta sig tillbaka. Fastighetsägare som bygger långvariga partnerskap.​

Nyfiken på Hemmavid?

Hör gärna av dig till oss. Oavsett storlek på din fastighet eller BRF ser vi fram emot att dela insikter i modern förvaltning. 

Hemmavid Sverige AB
08-660 80 00

Box 44 061
100 73 Stockholm

Besöksadress:
Artillerigatan 55 i Stockholm

Denna webbplatsen använder cookies