Om oss

Modern förvaltning med kunskap, personlighet och nytänkande.
Vi ger dig helheten med skräddarsydda lösningar till såväl fastighetsägare som BRF.

Ett nytt förvaltningsbolag

På Hemmavid vill vi vända på bilden av att förvaltning är ”ett nödvändigt ont” till att alla involverade ska känna stolthet över boendet samtidigt som vi optimerar fastigheternas värdetillväxt och hållbarhet. Vi utvecklar nu en modern fastighetsförvaltning med förankring i vardagen och med konsumenten i fokus som aldrig förr.

Vi bryr oss om fastigheterna som om de vore våra egna!

Vi håller ordning och reda både in – och utvändigt. Vi vet vad myndigheterna kräver av en fastighetsägare och hur du kan höja värdet på beståndet samtidigt som vi värnar om att kunna ge den bästa bo-upplevelsen under förvaltningstiden. Vi utgår alltid ifrån att vi själva ska känna stolthet över fastigheten och har en genuin vilja i att utföra bästa utförande och service.

Vår organisation

Vi har korta, snabba beslutsvägar som leds under ett entreprenörskap där alla är med och bidrar. Vi väver samman specialistkompetens och många års branscherfarenhet med unga, drivna entreprenörer som tänker nytt.

Vår största tillgång är vårt team och vi räds inte att anställa pga ålder, kön eller etnicitet. Tvärtom förstår vi att bakgrund och erfarenheter är en tillgång i vår organisation!

Våra partners

Vi samarbetar med strategiskt valda partners som möjliggör oss att leda agilt. Vi väver samman specialistkompetens och långsiktiga partnerskap för att kunna tänka nytt.

Nyfiken på Hemmavid?

Hör gärna av dig till oss. Oavsett storlek på din fastighet eller BRF ser vi fram emot att dela insikter i modern förvaltning. 

Hemmavid Sverige AB
08-660 80 00

Box 44 061
100 73 Stockholm

Besöksadress:
Artillerigatan 55 i Stockholm

Denna webbplatsen använder cookies