Lediga objekt

Nyfiken på Hemmavid?

Hör gärna av dig till oss. Oavsett storlek på din fastighet eller BRF ser vi fram emot att dela insikter i modern förvaltning. 

Hemmavid Sverige AB
08-660 80 00

Box 44 061
100 73 Stockholm

Besöksadress:
Artillerigatan 55 i Stockholm

Lediga objekt

Fastighetsförvaltning för bekvämt och trivsamt boende

Hur föddes idén till ett nytt förvaltningsbolag?
Vi som startar Hemmavid vill vända på bilden av att förvaltning är ”ett nödvändigt ont” till att alla involverade ska känna stolthet över boendet samtidigt som vi optimerar fastigheternas värdetillväxt och hållbarhet. Vår idé om att starta ett förvaltningsbolag började med att vi saknade en modern fastighetsskötare som förstår att fastighetsägaren vill ha en bekymmersfri vardag samtidigt som konsumenterna får den bästa servicen och bo-upplevelsen. Detta går hand i hand enligt oss och därför utvecklar vi nu en modern fastighetsförvaltning med förankring i vardagen, förenkling genom digitaliserade tjänster och med konsumenten i fokus som aldrig förr.

Nyproduktion

Lägenheter som är under nybyggnation i ett område som Hemmavid kommer att förvalta läggs upp här!

Vi som står bakom bolaget har en gedigen kunskap om fastigheter och fastighetsförvaltning. Vår VD Eva har ett långt förflutet inom fastighetsbranschen och har arbetat med fastighetsförvaltning i ca tjugo års tid och med nyproduktion sedan år 2005. Eva har tidigare verkat i ledande befattning i förvaltningsbolag inom både privat och kommunal sektor liksom rådgivande konsultbolag. Se en intervju med Eva här!

Denna webbplatsen använder cookies