Lediga objekt

Fastighetsförvaltning för bekvämt och trivsamt boende

Hur föddes idén till ett nytt förvaltningsbolag?
Vi som startar Hemmavid vill vända på bilden av att förvaltning är ”ett nödvändigt ont” till att alla involverade ska känna stolthet över boendet samtidigt som vi optimerar fastigheternas värdetillväxt och hållbarhet. Vår idé om att starta ett förvaltningsbolag började med att vi saknade en modern fastighetsskötare som förstår att fastighetsägaren vill ha en bekymmersfri vardag samtidigt som konsumenterna får den bästa servicen och bo-upplevelsen. Detta går hand i hand enligt oss och därför utvecklar vi nu en modern fastighetsförvaltning med förankring i vardagen, förenkling genom digitaliserade tjänster och med konsumenten i fokus som aldrig förr.

Nyproduktion

Lägenheter som är under nybyggnation i ett område som Hemmavid kommer att förvalta läggs upp här!

Vi som står bakom bolaget har en gedigen kunskap om fastigheter och fastighetsförvaltning. Vår VD Eva har ett långt förflutet inom fastighetsbranschen och har arbetat med fastighetsförvaltning i ca tjugo års tid och med nyproduktion sedan år 2005. Eva har tidigare verkat i ledande befattning i förvaltningsbolag inom både privat och kommunal sektor liksom rådgivande konsultbolag. Se en intervju med Eva här!

Bli partner med Hemmavid

Vi arbetar ständigt för att förbättra både bas- och spjutspetsprodukter med samarbeten som skapar högre boendekvalitet för mindre pengar.

Är du en seriös och pålitlig leverantör som gillar vårt driv och målmedvetenhet i att hitta effektiva lösningar för bästa service till våra kunder? Kontakta oss gärna för ömsesidigt lärande och samarbete!

Denna webbplatsen använder cookies