Attundagränd 3, Sollentuna

Vi har en ledig studentlägenheter i Sollentuna med inflyttning fr o m 1 april 2021. För att söka lägenheten krävs studieintyg och du anmäler via intresseanmälan!
Spela videoklipp
Om fastigheten

I Sollentuna finner du vår fastighet Tabellen som är en relativt nyproducerad byggnad för dig som studerar och samtidigt vill ha närhet till kommunikation, Malmparken och Sollentuna centrum. I byggnaden finns det 156 olika lägenheter, 1 rok och 2 rok, i olika storlekar.

Vid fastigheten hittar du ett litet antal parkeringsplatser som är tillgängliga att hyra. De är väldigt eftertraktade så det kan vara svårt att få ta del av en av platserna men kontakta oss så ställer vi dig i kö.

Bostädernas entréer är placerade mot den gemensamma gården som är under utveckling. Där planeras sittplatser, växter och träd samt en mysig utomhusbelysning. Går du igenom ytorna kommer du till den stora öppningen mellan gården och Malmparken som färdigställdes under hösten 2020. Lägenheterna som vetter mot parken har en fantastisk vy och alla boende kan nu ta del av utegym, löparbana och en bollplan.

I fastigheten finns ett café där man kan ta en fika samtidigt som man pluggar och vi har även skapat ett studierum med fri wifi för att underlätta för dina studier och för att möta dina grannar.

Adress: Attundagränd 3, 191 61, Sollentuna
Lägenhetstyp: Studentlägenhet
Antal rum: 1
Yta: 28.6 m²
Hyra: 6223 kr/mån
Våning: 6
Önskad inflyttning: 01/06/2021
Kökstyp: Öppen planlösning
Lägenhetsstandard: Huset byggt 2015
Balkong: Nej
Tillgänglighet: Hiss finns

Intresserad av Attundagränd 3, Sollentuna?

För att få förhyra lägenhet hos Hemmavid måste du uppfylla nedan krav:

 • Din totala årsinkomst brutto skall uppgå till lägst 3 gånger årshyran. Du ska ha fast inkomst från tillsvidareanställning, provanställning alternativt visstidsanställning/projektanställning. Om du har tidsbegränsad anställning, A-kassa eller studiemedel (CSN) ska inkomsten vara tryggad minst 6 månader framåt och kompletteras med borgensman.
 • Inga betalningsanmärkningar accepteras. Godkänd kreditupplysning krävs.
  – Boendereferenser från tidigare hyresvärd kontrolleras.
  – Familjebevis krävs.
  – Om du redan innehar eller förhyr en bostad krävs att uppsagt hyreskontrakt kan uppvisas innan du tecknar nytt kontrakt.

 

Viktigt att känna till:

 • Din inkomst ska kunna styrkas med anställningsintyg med uppgift om specifik anställningsform och inkomst kompletterat med de senaste lönespecifikationerna. Detta bör du ha i beredskap om du accepterar lägenheten.
 • I de fall du söker förhyra en studentlägenhet krävs studieintyg.
 • Det ska under hela hyrestiden finnas en gällande hemförsäkring.
 • Vi tillämpar regler mot trångboddhet för att förhindra osunda boendeförhållanden. Antal personer som ska bo i lägenheten måste vara rimligt i förhållande till lägenhetens planlösning och storlek.
Denna webbplatsen använder cookies