Vårt erbjudande

Fastighetsförvaltning för bekvämt och trivsamt boende

Total förvaltning

Vi sköter om hela din fastighet genom att erbjuda en skräddarsydd lösning! 

Du får en bekymmersfri vardag och som fastighets- ägare/styrelseledamot tillser vi att du kan sova gott om natten då vi har full kontroll över alla lagar och regler. 

Du får även det lilla extra inom skötsel som tillför fastigheten och ditt område ökad trivsel. Vi håller rent och snyggt både inom – och utomhus, tillhandahåller kommunikationsverktyg för boende och medlemmar, fixar säsongsplanteringar och bjussar på goda råd! 

Administrativ, ekonomisk och teknisk förvaltning

Vårt ordning & reda paket!

Behöver du ha full koll på myndighetskraven som gäller för din fastighet? Vi vet var och när energideklarationen ska sitta uppe i fastigheten eller när OVK:n ska vara inlämnad.

Du kanske även behöver hjälp med uthyrningen eller vill strukturera om och effektivisera förvaltningen? Självklart arbetar vi digitalt från Ystad till Haparanda! 

Fastighetsdrift

Hemmavid utför fastighetsdrift i både nya och äldre byggnader och tillser att fastigheten drivs så effektivt som möjligt. Vi utför funktionskontroller av installationer inom vatten, värme, el och installation. Då vi arbetar förebyggande kan ni känna er trygga med att vi föreslår kontinuerliga förbättringar och upptäcker eventuella brister i tid. När vi tar hand om er fastighetsdrift ingår även emottagande av felanmälan inkl återkoppling till kund. Vi arbetar även med mätaravläsningar och för statistik på all data.

Lokalvård

Med Hemmavids löpande städning av era lokaler såsom trapphus, tvättstugor, hissar och andra invändiga rumsmiljöer får ni en ren och trivsam miljö för alla som vistas där. Ni får en personlig kontakt hos oss på Hemmavid som arbetsleder och följer upp med våra utvalda samarbetspartners som utför städningen. Det är utbildad personal som levererar städning med hög kvalitet, kontinuitet och flexibilitet. Dessutom ingår alltid miljömärkta städprodukter.

Utöver den löpande städningen erbjuder vi tilläggstjänster såsom storstädning och fönsterputs.

Utemiljö

Hemmavid utför skötseluppdrag för trivsamma och trygga innergårdar och bostadskvarter året runt. Vid nyplanteringar väljer vi i största möjliga utsträckning växter som gynnar bin och pollinering och våra trädgårdsmaskiner drivs främst av el. I vårt skötselarbete använder vi naturligtvis inga kemiska bekämpningsmedel utan bekämpar ogräs mekaniskt.

Tillsammans med våra noga utvalda samarbetspartners rustar vi även upp gårdar och besiktigar lekplatser. Varje utemiljöprojekt är unikt och genomförs alltid med högsta fokus på kvalitet, värdetillväxt och nyttjandegrad för de boende. Vi genomför egenkontroller och arbetar alltid för att minimera skadlig miljöpåverkan även i projekten.

Vill du ha en inbjudande säsongsplantering i kruka vid entrén eller konkreta förslag på förbättringar för ökad trivsel, trygghet och funktionalitet?

Kontakta oss för mer info

EFTER

FÖRE

EFTER

FÖRE
Vi agerar rådgivare till både fastighetsägare och styrelser och arbetar alltid för att höja attraktionsvärdet på fastigheten och med hållbarhetsperspektivet som bas. Önskar du höja hyran i din fastighet och vill följa en förhandlingsordning? Vill du ha specifik vägledning vad gäller lagar och regler? Behöver du hjälp med att samordna en vattenskada och få rätt ersättning från försäkringsbolaget? Önskar du veta hur man arbetar effektivt och fokuserat med minsta möjliga insats i en BRF-styrelse?
Vi är en modern fastighetsskötare som förstår att fastighetsägare och BRF-styrelser vill ha en bekymmersfri vardag samtidigt som konsumenterna får den bästa servicen och boupplevelsen!
Denna webbplatsen använder cookies