Nyproduktion

Uppsala – Nyby​

I Uppsala bygger Fortis Fastigheter AB 266 moderna hyresrätter. 1:or, 2:or och yteffektiva 3:or som kommer att vara klara för etappvis inflytt med start i  november 2022. 

Stadsporten – Nacka​

De första boende har redan börjat flytta in och etapp 2 har sina inflyttar under våren.

Är du intresserad av att veta mer, följ denna länk.

Sätra Centrum
Green Door Fastigheter AB är en av utvecklarna i Sätra. Här kommer ca 280 mindre lägenheter att upplåtas som hyresrätter. Inflyttning sker under 2023, mer information kommer framöver!

Kommande

Hillebarden
hillebarden
Intill Älvsjö station, på en lummig bakgata, ska Storstaden Bostad uppföra 31 modernt designade bostäder med en boendeupplevelse utöver det vanliga. Hemmavid kommer i samband med inflyttningen bli fastighetens förvaltare
Kavelbron
kavelbron
Intill Älvsjö centrum, i bästa kommunikationsläge, på en lummig bakgata, ska Storstaden Bostad uppföra ca 65 kvalitativa bostäder som förenar Älvsjös villabebyggelse med stadens större skala ett stenkast bort. Hemmavid kommer i samband med inflyttningen bli fastighetens förvaltare.
Veddesta
veddesta
Intill Stockholmsregionens nya kollektivtrafiknod, som binder samman Stockholm och Mälardalen, ska Storstaden Bostad uppföra 85 nya bostadsrätter. Med lekfulla material och former är ambitionen att skapa ett område som människor tycker om och trivs att vistas i. Hemmavid kommer i samband med inflyttningen bli fastighetens förvaltare.
Ekpalatset
ekpalatset
I nya Mälaräng (på gränsen mellan Mälarhöjden och Bredäng) ska 100 genomtänkta och flexibla lägenheter uppföras av Storstaden Bostad. Planlösningar i världsklass, förenat med smarta funktioner och material, kommer ge boende en trygg och bekväm vardag. Hemmavid kommer i samband med inflyttningen bli fastighetens förvaltare.
Hälsolunden
hemmavid-canvas
I centralt kommunikationsläge på Lidingö, ska Storstaden Bostad uppföra en liten grön stadsdel med en bebyggelse som bjuder in i stället för att sluta sig mot sin omgivning. Höga boendekvaliteter skapas med omsorgsfulla detaljer och klassiska proportioner. Det här ska bli en småskalig plats med grönska, punchverandor och stadsradhus med förutsättningar för vistelse, hälsa och bra kopplingar till omkringliggande områden och parker. Hemmavid kommer i samband med inflyttningen bli fastighetensförvaltare.
Årstafältet
hemmavid-canvas
På Årstafältet i Stockholm ska Storstaden Bostad uppföra ca 100 lägenheter. Årstafältet är en av Stockholm Stads stora satsningar och området kommer genomgå en totaltförvandling de närmsta åren. Här ska livskvalitet få det primära fokuset. Hemmavid kommer i samband med inflyttningen bli fastighetensförvaltare.
Skarpnäck, Skärgårdsskogen
hemmavid-canvas
I Skärgårdsskogens natur ska ett nytt område växa fram. Storstaden Bostad ska här, med utgångspunkt i skärdgård, platsens tillgångar och dess historia, skapa intressanta och trygga bostäder som tar vara på naturen och variationen. Här kommer lägenheter om 1 RoK utvecklas med större lägenheter och stadsradhus. Hemmavid kommer i samband med inflyttningen bli fastighetensförvaltare.
Denna webbplatsen använder cookies