Din hjälp i vardagen

Fastighetsförvaltning för bekvämt och trivsamt boende

Kontakta oss

Har du tips och råd om hur vi kan förbättra fastigheten är vi tacksamma om du hör av dig då trygghet och bekvämlighet är något vi strävar efter. Vi vill att ditt hem och din närmiljö ska andas trygghet, vara vackert och kännas välkomnande!

Hjälp med fel eller krånglar i din lägenhet? Se vanliga lösningar till de vanligaste frågorna nedan. Du kan även  ringa oss vardagar mellan kl. 9-12 på 08-660 80 00 så hjälper vi dig.

Om något akut inträffar i fastigheten eller den specifika lägenheten så som vattenläcka eller hisstopp ber vi dig att ringa:

Årsta och Sollentuna: Securitas 08-657 77 22

Hässleholm: Ho Service 0708-61 77 76

Sätra: WIAB 08-80 16 28

OBS! Om ditt ärende inte är av akut karaktär får du dessvärre själv bekosta utryckningskostnaden.

HEMMAVID FIX

Hjälp i vardagen

Vi ser boendet som en fristad där man ska få avkoppling och vila och vad är väl då bättre än att få hjälp med praktiska saker i vardagen? Vi samarbetar med flera partners för att kunna erbjuda dig bekvämlighet i vardagen och hjälp med att förenkla i livet.

FÖRVALTNING AV HEMMAVID

BRF Stadsporten

FÖRVALTNING AV HEMMAVID

Studentlägenheter Sollentuna

FÖRVALTNING AV HEMMAVID

Hyresrätter Årsta

FÖRVALTNING AV HEMMAVID

Studentlägenheter Årsta

FÖRVALTNING AV HEMMAVID

Hyresrätter Hässleholm

Nyproduktion

Lägenheter som är under nybyggnation i ett område som Hemmavid kommer att förvalta läggs upp här!

HEMMAVID FIX

Hjälp i vardagen

Om fastigheten

Kommer snart

Om fastigheten

I Sollentuna finner du vår fastighet Tabellen som är en relativt nyproducerad byggnad för dig som studerar och samtidigt vill ha närhet till kommunikation, Malmparken och Sollentuna centrum. I byggnaden finns det 156 olika lägenheter, 1 rok och 2 rok, i olika storlekar.

Vid fastigheten hittar du ett litet antal parkeringsplatser som är tillgängliga att hyra. De är väldigt eftertraktade så det kan vara svårt att få ta del av en av platserna men kontakta oss så ställer vi dig i kö.

Bostädernas entréer är placerade mot den gemensamma gården som är under utveckling. Där planeras sittplatser, växter och träd samt en mysig utomhusbelysning. Går du igenom ytorna kommer du till den stora öppningen mellan gården och Malmparken. I september 2020 blir den nya, fina parken klar. Lägenheterna som vetter mot parken får därmed en fantastisk vy och alla boende kommer att kunna ta del av utegym, löparbana och en bollplan. 

I fastigheten finns ett café där man kan ta en fika samtidigt som man pluggar och vi har även skapat ett studierum med fri wifi för att underlätta för dina studier och för att möta dina grannar.

Om fastigheten

I Årsta hittar du den vackra och nytänkande fastigheten Åsnen 2, som ligger precis vid Vättersberget. En gång i tiden var byggnaden en verkstadslokal som man på senare tid byggt om till skola, matvaruaffär och garage.

Den ursprungliga karaktären från 60-talet har bevarats väl och utvecklats vidare genom en påbyggnad om 111 trivsamma hyresrätter som blev klara för inflytt under 2018. Årsta har ett fantastiskt läge med närhet till det mesta. Gullmarsplan ligger ett stenkast från fastigheten med knutpunkt av kommunikationsmedel som öppnar upp möjligheterna att ta dig dit du vill åka

Om fastigheten

För dig som studerar är Åsnen 4 i Årsta en mycket attraktiv plats att bo med hela 94 studentlägenheter i olika storlekar. Fastigheten färdigställdes och invigdes 2017.

Fasaden är tillverkad i glaserat tegel i blågröna nyanser och taket är ett sadeltak, vilket ger fastigheten en unik och modern design. För allas bekvämlighet och trivsel finns gemensamma ytor, bl a det gemensamma köket med tillhörande balkong.

Längst ner i byggnaden inryms det populära Café Local som säljer flatbread, mellanmål o d. Ta chansen att studera eller jobba samtidigt som du intar något att äta eller dricka i en trevlig men lugn miljö eller sätt dig på uteserveringen mot gatan om du önskar mer liv och rörelse. På plan 4 har du även tillgång till takterrassen med utsikt över det vackra Årsta.


Årsta har ett fantastiskt läge med närhet till det mesta. Gullmarsplan ligger ett stenkast från fastigheten med knutpunkt av kommunikationsmedel som öppnar upp möjligheterna att ta dig dit du vill åka.

Om fastigheten

Vi förvaltar 249 hyresrätter i centrala delarna av Hässleholm. Önskar du veta mer om hur du kan hyra lägenhet genom oss, se Lediga lägenheter 

Bli partner med Hemmavid

Vi arbetar ständigt för att förbättra både bas- och spjutspetsprodukter med samarbeten som skapar högre boendekvalitet för mindre pengar.

Är du en seriös och pålitlig leverantör som gillar vårt driv och målmedvetenhet i att hitta effektiva lösningar för bästa service till våra kunder? Kontakta oss gärna för ömsesidigt lärande och samarbete!

Denna webbplatsen använder cookies